adidas Sport eyewear LZ18: pacyr

adidas Sport eyewear lanceert nieuwe running model Pacyr voor heren, een gedurfd, tijdloos design dat opvalt in het dagelijkse leven of u inspireert bij het joggen. Met zijn enorme gezichtsveld dankzij het grote, ultralichte pilotenmontuur is de pacyr een perfecte combinatie van vorm en functie.

Ga voor meer: Achter zijn stijlvolle uiterlijk verbergt de pacyr voordelen die ideaal zijn voor sporters. Zo blijft het contact tussen het onbreekbare montuur en het gezicht van de sporter optimaal dankzij de grip op de binnenkant van de flexibele veren en de aanpasbare neuskussentjes, zelfs tijdens een snelle sprint. Zigzaggen door een drukke stad of een pad volgen door een dichtbegroeid bos: met het kristalheldere zicht en het uitstekende perifere zicht van de pacyr wordt dit een fluitje van een cent.

Laat het weer of het tijdstip u niet tegenhouden om eropuit te trekken. De pacyr is verkrijgbaar met verschillende filters, zoals spiegelende glazen, versies die oogvermoeidheid tegengaan en zelfs glazen die binnen enkele seconden automatisch transformeren van volledig transparant naar donker getint. U bepaalt zelf de grenzen. Daarbovenop zijn de monturen compatibel met glazen op sterkte. Die kunt u meteen in het montuur laten monteren of via een kliksysteem plaatsen of weghalen. Zo spelen deze brillen met gemak in op het gezichtsvermogen van de drager en bieden ze een perfect zicht in alle omstandigheden.

Wees niet te stoppen met de nieuwe pacyr van adidas Sport eyewear, vanaf april 2018 verkrijgbaar in tien verschillende kleuren- en filtercombinaties. De prijzen beginnen vanaf € 99.

Surf voor meer informatie naar adidassporteyewear.com of laat van u horen op facebook.com/asporteyewear of op Instagram (@asporteyewear).

Contacteer ons
Dorien Van der Brempt
Dorien Van der Brempt