adidas Sport eyewear LZ18: proshift

adidas Sport eyewear voegt de nieuwe tempest en proshift toe aan zijn collectie. Joggers kunnen hun sportieve levensstijl op een gloednieuwe manier beleven met een vereenvoudigd, ultralicht montuur, dat dankzij verborgen troeven zelfs bij hoge snelheden een uitstekende pasvorm biedt. 

Rennen is een gave. Wat u ook drijft om de straat op te trekken of de natuur te gaan verkennen, op welk moment ook: de tempest en proshift zijn er voor u. Met hun handige details, zoals de grippunten aan de binnenkant van de veren, de aanpasbare neusbrug en een flexibel, maar onbreekbaar montuur dat de vorm van uw gezicht volgt, zijn deze nieuwe modellen echte blikvangers. Geniet van langdurig comfort op uw favoriete looproutes of wanneer u een dagje de stad in trekt.

Met zijn gestroomlijnde look, modieuze vorm en katachtige glazen is de tempest bijzonder populair bij vrouwelijke sporters, terwijl de robuuster ogende proshift zowel voor mannen als vrouwen ideaal is. Dankzij het grote aantal verschillende kleuropties kunt u de bril eenvoudig combineren met de rest van uw outfit. De collectie biedt ook heel wat mogelijkheden om de glazen aan te passen aan de weersomstandigheden, zoals filters die oogvermoeidheid tegengaan door lichtschommelingen te compenseren of glazen die binnen enkele seconden automatisch van volledig transparant naar donker getint gaan. De monturen zijn ook compatibel met glazen op sterkte. Die kunt u meteen in het montuur laten monteren of via een kliksysteem plaatsen of weghalen. Zo spelen deze brillen met gemak in op het gezichtsvermogen van de drager en bieden ze een perfect zicht in alle omstandigheden.

Doe alle hoofden draaien met de nieuwe tempest en proshift van adidas Sport eyewear, vanaf april 2018 verkrijgbaar in tien verschillende kleuren- en filtercombinaties voor elk model. De prijzen beginnen vanaf € 99.

Surf voor meer informatie naar adidassporteyewear.com of volg ons op facebook.com/asporteyewear of Instagram (@asporteyewear). 

Contacteer ons
Dorien Van der Brempt
Dorien Van der Brempt